Osallistuimme BSAG:n onnistuneeseen Itämeri-keräykseen

bsagLahjoitimme viime vuoden joulutervehdysrahamme Baltic Sea Action Groupille ja osallistuimme säätiön Anna lahjaksi pelkkää ilmaa –joulukampanjaan. Sen avulla kerättiin varoja Itämeren pelastustyöhön, joka keskittyi erityisesti Itämeren hapettomien pohjien elvyttämiseen.

”BSAG:n vuosittainen joulukampanja takaa säätiön toiminnan jatkuvuuden. Vuoden 2018 kampanja ’Anna Itämerelle lahjaksi pelkkää ilmaa’ keräsi 220 600 euroa ja 152 yksittäistä lahjoitusta”, kommentoi kampanjan päällikkö Nicholas Wardi BSAG-säätiöstä.

Toivotamme BSAG:lle onnea ja menestystä Itämeren pelastustyöhön!

Sinkkiämme jäljittämässä

Toimitusjohtajamme Päivi Hakala ja tuotantojohtajamme Tommi Pynnönen vierailivat loppuvuodesta 2018 Boliden Kokkola Oy:n tehtaalla jäljittämässä kuumasinkityslaitoksissamme käytettävää sinkkiä. Yhteistyömme Bolidenin kanssa on alkanut jo Aurajoen alkuaikoina vuonna 1969, jolloin sinkkiä on ryhdytty valmistamaan Kokkolassa, ja se jatkuu tiiviinä edelleen.

”Boliden on osoittanut vuosien varrella tarjoavansa korkealaatuista sinkkiä, joka vastaa vaatimuksiamme. Sinkin toimitusvarmuus on erittäin hyvä, minkä vuoksi Boliden on meille loistava yhteistyökumppani. Yritys myös huolehtii kaikkien kylpyjen analysoinnista kuumasinkitysprosessissamme”, Pynnönen kertoo.

Suuri osa Bolidenin valmistusprosessissa käytettävästä sinkkirikasteesta saadaan yrityksen omista kaivoksista. Prosessin aikana rikastetta pasutetaan, liuotetaan sekä saostetaan ja lopulta se valetaan sinkkiharkoiksi. Eri vaiheet poistavat epäpuhtauksia ja lopputuloksena saadaan erittäin puhdasta SHG-laatuista sinkkiä, jota voidaan seostaa Bolidenin asiakkaan haluamalla tavalla.

Kiitos Bolidenin tiimille valaisevasta tapaamisesta!

Boliden ankkurikuva

Aurajoki Oy myy painelaitteiden liiketoiminnan

Aurajoki Oy fokusoi liiketoiminta-alueitaan ja myy painelaitteiden liiketoiminnan perustettavalle yritykselle PV Tech Oy:lle. Muutos astuu voimaan 1.2.2019.

PV Tech Oy jatkaa Aurajoen jälkeen pitkän historian omaavaa painelaiteliiketoimintaa. Osaaminen ja resurssit siirtyvät sellaisenaan uuteen yritykseen. Aurajoki Oy toimii jatkossa uuden yhtiön osa-omistajana.

”Aurajoki-konsernin tavoitetila on olla asiakkaiden paras kumppani teollisuuden pinnoiteratkaisuissa. Aurajoen uuden vuosille 2019-2021 lanseeratun strategian myötä keskitymme palvelemaan asiakkaitamme erityisesti pintakäsittelyn sekä pintakäsittelyyn liittyvän tuotannon, mm. infran konepajatuotannon, merkeissä. Toivotamme uudelle yhtiölle ja siirtyvälle henkilökunnalle menestystä”, kommentoi Aurajoki-konsernin toimitusjohtaja Päivi Hakala.

Aurajoki-konserni on metalliteollisuuden pinnoiteratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 180. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Aurassa, Kannonkoskella, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa ja Turussa sekä Daugmalessa Latviassa.

Proxocon Oy:n nimi vaihtuu

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Proxocon Oy:n nimi muuttuu 10.1.2019 alkaen. Uusi toiminimi on Aurajoki Pro Oy. Kaikki infrapuolen tuotantoa koskevat tarjoukset, tilaukset ja laskutus tehdään jatkossa Aurajoki Pro Oy:n nimissä.

Kaikki olemassa olevat valmistus- ja tuotesertifikaatit on siirretty emoyhtiö Aurajoki Oy:n alle. Tammikuusta 2019 lähtien Aurajoki Pro Oy toimii Aurajoki Oy:n toimintajärjestelmän alaisuudessa.

Tämän muutoksen tarkoituksena on yhtenäistää ja tehostaa toimintaamme yhä asiakaslähtöisemmäksi. Muutos ei tule vaikuttamaan toimintoihimme, henkilöstömme yhteystietoihin tai organisaatiorakenteeseemme. Nimenmuutos ei myöskään vaikuta tarjoamiimme tuotteisiin tai palveluihin.

Aurajoki Pro Oy:n laskutustiedot (10.1.2019 alkaen):

Yrityksemme tiedot
Nimi Y-tunnus Verkkolaskuosoitteemme
Aurajoki Pro Oy 2364803-7 003723648037

 

Välitystiedot
Välittäjä Välittäjän tunnus  
Maventa 003721291126  
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

 

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti verkkolaskuna, pyydämme toimittamaan ostolaskut joko

sähköpostitse osoitteeseen:
invoice-23648037@kollektor.fi

tai postitse osoitteeseen:
Aurajoki Pro Oy
23648037
PL 100
80020 Kollektor Scan

Lisätietoja:

Toni Casagrande, hallintojohtaja
puh. 0400 501 883
toni.casagrande@aurajoki.fi 

Tuulia Kovanen konsernin uudeksi henkilöstöpäälliköksi

Aurajoki Oy on nimittänyt konsernin uudeksi henkilöstöpäälliköksi psykologian maisteri Tuulia Kovasen 7.1.2019 alkaen. Hän siirtyy toimeen NTC Finland Oy:n HR Managerin paikalta. Kovasella on työhistoriassa yli 20 vuoden kokemus teollisuuden henkilöstöpäällikön tehtävistä ja erityisesti Lean-toimintamallista mm. Parker Hannifinilta ja KVL-Tekniikasta. Kovanen tulee toimimaan myös Aurajoki Oy:n johtoryhmän jäsenenä.

”Tuulia Kovasen vahva kokemus ja erityisesti osaaminen Lean-toimintamallista tulee vahvistamaan Aurajoen toimintakykyä. Toivotan Tuulia Kovasen erittäin tervetulleeksi Aurajoelle”, kertoo Päivi Hakala.

Aurajoki-konserni on metalliteollisuuden teollisiin palveluihin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 27 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 200. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Aurassa, Kannonkoskella, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa ja Turussa sekä Daugmalessa Latviassa.

Pirkkalassa 7.1.2019

Päivi Hakala
Toimitusjohtaja
Aurajoki Oy