Auran tehtaan tuotantopäällikkö on vaihtunut

Ville SinkkonenStefan SilverströmStefan Silverström on nimitetty Auran tehtaamme uudeksi tuotantopäälliköksi 2.9.2019 alkaen. Hän siirtyy toimeen RST-Team Oy:n tuotantopäällikön paikalta. Silverström on sertifioitu Lean-osaaja ja hänellä on useiden vuosien kokemus teollisuuden tuotannon johtamisesta ja valvomisesta mm. BE Group Oy Ab:n myötä. ”Stefanin saaminen tuotantopäällikkötiimiimme tukee vahvasti arvojamme uudistuva ja luotettava. Saamme häneltä uutta näkemystä tuotannon johtamiseen ja Lean-osaamista Virtaavan Aurajoen jalkauttamiseksi kaikkiin yksiköihimme”, kertoo tuotantojohtaja Tommi Pynnönen.

Tehtaan tuotantopäällikkönä toiminut Ville Sinkkonen siirtyy uuteen työtehtävään Aurajoki Groupissa. Hän aloittaa syyskuussa myyntipäällikkönä Pirkkalan toimistollamme. ”Villen kokemus ja vankka osaaminen vahvistaa myyntitiimiämme ja auttaa meitä parantamaan asiakaspalveluamme entisestään. Toivotamme Villen lämpimästi tervetulleeksi myyntitiimiin!” kommentoi myyntijohtaja Ari Kesti.

Kiitämme Villeä hienosta työstä Auran tehtaalla ja toivotamme menestystä myyntityöhön! Samalla toivotamme Stefanin tervetulleeksi taloon ja onnea uuteen työtehtävään!

Tuemme TAKKin sähköverkkoalan koulutuksen kehittämistä

Aurajoki Oy on mukana Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen (TAKK) hankkeessa, jossa rakennetaan uusi sähköasema opetuskäyttöön Nirvan kampuksen viereen Tampereelle. Hankkeen tavoitteena on rakentaa sähköverkkoalan koulutuksiin monipuolinen, turvallinen ja laadukas oppimisympäristö, jolla voidaan tarjota opiskelijoille entistä laaja-alaisempaa sähköalan opetusta. Vastaavanlaista oppimisympäristöä ei ole tehty aiemmin ja sähköasema tuleekin olemaan valtakunnallisessa käytössä.

Sähköasema rakentuu 110 kV suurjännitekytkinlaitoksesta ja voimajohdoista. Kytkinlaitos koostuu n. 30 m x 20 m aidatulle alueelle sijoittuvista kahdesta johtolähtökentästä ja voimajohdot kahdesta, yhteensä kolmen jänteen mittaisesta voimajohdosta pylväineen ja johtimineen. Hanke aloitettiin vuonna 2018 ja uutta oppimisympäristöä on tarkoitus päästä hyödyntämään ensi vuoden aikana. Muita hankkeeseen osallistuvia tahoja ovat mm. Fingrid Oy, Omexom Oy, Empower PN Oy, Voimatel Oy ja Eltel Networks Oy.

Sähköaseman teräsrakenteita on valmistettu Kannonkosken konepajallamme ja kuumasinkitty Pirkkalan tehtaallamme. Hankkeesta vastaava TAKKin kouluttajat Jaana Harju ja Timo Juntunen vierailivat elokuun puolivälissä Pirkkalassa seuraamassa rakenteiden kuumasinkitystä sekä kuulemassa tarkemmin tuotantoprosessistamme.

Lämmin kiitos vierailusta ja menestystä hankkeeseen!

Lisätietoja hankkeesta löytyy TAKKin verkkosivuilta: https://www.takk.fi/fi/takk/hankkeet/sahkoaseman-rakentaminen/ 

TAKK 3TAKK 3TAKK 3

Turun tuotantopäällikkö vaihtuu

mikko vahteramikko mnakinenTurun tehtaan tuotantopäällikkö Mikko Mäkinen siirtyy uuteen työtehtävään Aurajoki Groupissa. Hän aloittaa lokakuun alussa kehityspäällikkönä Auran toimistollamme. Mikko keskittyy jatkossa tuotantomme kehittämiseen koko konsernin tasolla ja hän on mukana etsimässä ja kehittämässä tulevaisuuden pinnoitusratkaisuja.

Uudeksi tuotantopäälliköksi siirtyy Turun tehtaan työnjohtaja Mikko Vahtera. ”On koko yrityksen kannalta hienoa, että Mikko ottaa Aurajokilaisena seuraavan askeleen työurallaan, jolloin saamme entistä paremmin käyttöömme hänen erittäin vahvan teknisen osaamisensa”, kertoo Aurajoen tuotantojohtaja Tommi Pynnönen. ”Avoimena persoonana Mikko pääsee myös toimimaan enemmän asiakasrajapinnassa toiveidensa mukaisesti.”

Kiitämme molempia Mikkoja erinomaisesta työstä Turun tehtaalla ja toivotamme heille onnea uusiin pesteihin!

Autamme vaarallisiin aineisiin liittyvän tietoisuuden lisäämisessä Itämeren hyväksi

hazbref uutinenAurajoki Oy:n Turun tehdas osallistuu Suomen Ympäristökeskuksen (SYKE) HAZBREF-projektiin, jonka tavoitteena on vähentää Itämeren saastumista vaarallisten kemikaalien osalta. Tärkein väline päästöjen hallitsemiseksi EU-tasolla on direktiivi teollisuuden päästöistä (Industrial Emissions Directive), jonka BREFit (eli vertailuasiakirjat, joissa kuvataan alaa koskevat parhaat saatavilla olevat tekniikat) eivät kuitenkaan sisällä riittävästi tietoa haitallisten aineiden päästöistä. HAZBREF-projektin on tarkoitus analysoida siihen osallistuvien eri teollisuudenalojen yritysten käyttämiä kemikaaleja ja lisätä sitä kautta tietoisuutta vaarallisten aineiden päästöistä yleisellä tasolla, mutta erityisesti keskittyen Itämereen kohdistuviin päästöihin.

Aurajoki on yksi seitsemästä SYKEn projektiin osallistuvasta pinnoitusalan yrityksestä, mutta ainoana Suomesta. Muita projektissa tutkittavia sektoreita ovat kemikaali- ja tekstiilialat. Aurajoki Oy:n HSEQ-päällikön Sanna Salon mukaan yritys pääsi osallistumaan projektiin hyvien käytäntöjensä vuoksi ja voi nyt vertaiskehittää niitä projektin kautta. ”Suomen ympäristö- ja turvallisuusviranomaiset valvovat Turun tehdastamme ja luonnollisesti prosessimme ja käytäntömme täyttävät niiden vaatimukset. On silti mielenkiintoista keskustella siitä, voimmeko kehittää niitä entisestään ja palvella asiakkaitamme vielä ympäristöystävällisemmin. HAZBREF projektiin osallistuminen voi antaa meille uuden näkemyksen asiaan kolmantena osapuolena ja olemme innokkaita kuulemaan sen”, Salo kertoo.

Metallien ja muovin pinnoitusta koskevan STM-BREFin uudistaminen tekee yhteistyöstä vieläkin mielenkiitoisemman Aurajoelle. ”Uskomme, että HAZBREFiin osallistuminen tuo meille todellista lisäarvoa erityisesti nyt, kun alaa koskevaa BREFiä lähdetään uudistamaan. Odotan projektin voivan antaa meille yksityiskohtaisempaa tietoa tulevaisuudessa alaa koskeviin vaatimuksiin, muun muassa vaarallisten kemikaalien osalta ”, Salo jatkaa.

Lisätietoa HAZBREF-projektista löytyy SYKEn verkkosivulta: https://www.syke.fi/projects/hazbref

Asiakkuuspäällikkö Turun tehtaallemme

maalaus linkedinHaemme asiakkuuspäällikköä Turun yksikköömme, jossa palvelemme asiakkaitamme pulverimaalauslinjalla ja kattavalla elektrolyyttisten pinnoitteiden valikoimalla.

Olet aktiivinen ja peruspositiivinen tuloksentekijä, joka ymmärtää hyvän asiakaspalvelun merkityksen teollisessa arvoketjussa. Asiakkuuspäällikkönä vastaat jauhemaalauksen ja elektrolyyttisten pinnoitteiden myynnistä, sekä asiakkaidesi tyytyväisyydestä. Asiakaskuntasi koostuu teollisista yrityksistä pääosin Lounais- ja Etelä-Suomen alueilla. Tulet tarjoamaan asiakkaillemme alan parasta ja ammattimaisinta palvelua teollisen pintakäsittelyn alalla.

Olet jo kokenut teollisen myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Aikaisempi kokemus metallien pintakäsittelystä ja erityisesti jauhemaalauksesta on tehtävässä onnistumisessa eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hinkusi parantaa asiakaskokemusta päivittäisessä työssäsi. Sinulla on halu auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuja heidän ongelmiinsa yhdessä Aurajoen muun tiimin kanssa. Osaat viestiä vakuuttavasti ja selkeästi ja sinulla on hyvä englannin kielen taito.
Raportoit työssäsi Aurajoen myyntijohtajalle. Päätoimipisteesi sijaitsee Auran yksikössämme. Asiakaspalvelun jalkatyötä teet aktiivisesti siellä, missä asiakkaammekin ovat.
Tarjoamme sinulle myytäväksi laadukkaan ja kilpailukykyisen tuote- ja palvelutarjoaman ammattitaitoisen organisaatiomme tukemana. Kannustava palkkausmallimme tarjoaa sinulle peruspalkan lisäksi mahdollisuuden vaikuttaa ansiotasoosi omalla toiminnallasi onnistumisten kautta. Asiakkaidemme korkean tyytyväisyyden varmistavat osaavat työntekijät ja tässä ketjussa sinä olet ensiarvoisen tärkeä lenkki.
Tule mukaan rakentamaan luotettavaa ja uudistuvaa Aurajokea asiakkaidemme hyödyksi!

Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtaja Ari Kestiltä:
ari.kesti@aurajoki.fi 
+358 40 586 7964

Lähetä hakemuksesi ja CV:si HR-päällikkö Tuulia Kovaselle:
tuulia.kovanen@aurajoki.fi 
+358 40 455 4430