Turun tuotantopäällikkö vaihtuu

2.9.2019

Turun tehtaan tuotantopäällikkö Mikko Mäkinen siirtyy uuteen työtehtävään Aurajoki Groupissa. Hän aloittaa lokakuun alussa kehityspäällikkönä Auran toimistollamme. Mikko keskittyy jatkossa tuotantomme kehittämiseen koko konsernin tasolla ja hän on mukana etsimässä ja kehittämässä tulevaisuuden pinnoitusratkaisuja.

Uudeksi tuotantopäälliköksi siirtyy Turun tehtaan työnjohtaja Mikko Vahtera. ”On koko yrityksen kannalta hienoa, että Mikko ottaa Aurajokilaisena seuraavan askeleen työurallaan, jolloin saamme entistä paremmin käyttöömme hänen erittäin vahvan teknisen osaamisensa”, kertoo Aurajoen tuotantojohtaja Tommi Pynnönen. ”Avoimena persoonana Mikko pääsee myös toimimaan enemmän asiakasrajapinnassa toiveidensa mukaisesti.”

Kiitämme molempia Mikkoja erinomaisesta työstä Turun tehtaalla ja toivotamme heille onnea uusiin pesteihin!

Mikko Mäkinen (vas.) siirtyy Auraan kehityspäälliköksi. Mikko Vahtera aloittaa lokakuussa Turun tuotantopäällikkönä.
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →