Auran tehtaan tuotantopäällikkö on vaihtunut

8.9.2019

Stefan Silverström on nimitetty Auran tehtaamme uudeksi tuotantopäälliköksi 2.9.2019 alkaen. Hän siirtyy toimeen RST-Team Oy:n tuotantopäällikön paikalta. Silverström on sertifioitu Lean-osaaja ja hänellä on useiden vuosien kokemus teollisuuden tuotannon johtamisesta ja valvomisesta mm. BE Group Oy Ab:n myötä. ”Stefanin saaminen tuotantopäällikkötiimiimme tukee vahvasti arvojamme uudistuva ja luotettava. Saamme häneltä uutta näkemystä tuotannon johtamiseen ja Lean-osaamista Virtaavan Aurajoen jalkauttamiseksi kaikkiin yksiköihimme”, kertoo tuotantojohtaja Tommi Pynnönen.

Tehtaan tuotantopäällikkönä toiminut Ville Sinkkonen siirtyy uuteen työtehtävään Aurajoki Groupissa. Hän aloittaa syyskuussa myyntipäällikkönä Pirkkalan toimistollamme. ”Villen kokemus ja vankka osaaminen vahvistaa myyntitiimiämme ja auttaa meitä parantamaan asiakaspalveluamme entisestään. Toivotamme Villen lämpimästi tervetulleeksi myyntitiimiin!” kommentoi myyntijohtaja Ari Kesti.

Kiitämme Villeä hienosta työstä Auran tehtaalla ja toivotamme menestystä myyntityöhön! Samalla toivotamme Stefanin tervetulleeksi taloon ja onnea uuteen työtehtävään!

Stefan Silverström (vas.) on Auran uusi tuotantopäällikkö. Ville Sinkkonen siirtyy syyskuussa myyntitiimiin Pirkkalaan.
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →