Alihankintamessut 2019 – Vuoden tärkein asiakastapahtuma, tervetuloa osastollemme A 902

23.9.2019

Tänä vuonna olemme uusineet messuosastomme ilmeen ja ulkoasun, ja siihen on hyvä syy. Olemme messuilla kertomassa asiakkaillemme, miten Aurajoki Oy:n arvot – uudistuva ja luotettava – näkyvät jatkossa entistä suurempana asiakashyötynä. Kerromme mm. kuumasinkityksen uudesta palvelulupauksesta – ei enempää eikä vähempää kuin Suomen nopeimmasta kuumasinkityksestä asiakasta lähellä. Messuilla kerättävän asiakaspalautteen avulla kehitämme palveluamme, jotta voimme jatkossakin olla asiakkaidemme paras kumppani ja auttaa heitä menestymään.

Toivotamme asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme lämpimästi tervetulleeksi osastollemme A 902.

Laitetaan yhdessä korroosio kuriin!

Aurajoki Oy Alihankintamessuilla osastolla A902
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →