Turun tehtaalle uusi työnjohtaja

1.10.2019

Kalle Rantala siirtyy Turun tehtaan työnjohtajaksi 1.10. alkaen. Hänen vastuualueikseen tulevat anodisoinnin, kromi-nikkelin sekä ripustustinauksen ja -kuparoinnin tuotantolinjat. Kalle jatkaa edelleen myös asiakkaiden yhteyshenkilönä tuotantoon liittyvissä asioissa.

”Kalle on jo ehtinyt hankkimaan hyvän kokemuksen etenkin hänelle nyt siirtyvien linjojen osalta. Tuotannonohjaajan toimensa ansiosta hän tuntee hyvin myös asiakkaamme ja heidän tuotteensa sekä Turun tehtaamme mahdollisuudet”, kommentoi Turun tehtaan tuotantopäällikkö Mikko Vahtera.

Toivotamme Kallelle onnea ja menestystä uuteen työtehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →