Hienot Alihankintamessut ovat nyt ohi – kiitos vierailijoille!

3.10.2019

Vuoden 2019 Alihankintamessut on messuiltu ja kiitämme kaikkia osastollamme vierailleita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita! Uudistunut messuosastomme keräsi hienon määrän kävijöitä nauttimaan pullakahveista Aurajoki Cafessa sekä keskustelemaan kanssamme heidän pinnoitustarpeistaan.

Esittelimme messuilla uuden palvelulupauksemme Suomen nopeimpana kuumasinkitsijänä asiakasta lähellä. Kerroimme myös, kuinka arvomme uudistuva ja luotettava näkyvät jatkossa entistä suurempana asiakashyötynä. Osastomme ilmettä värittänyt ”korroosiokonna” tulee tutuksi markkinointiviestinnässämme jatkossakin, autammehan asiakkaitamme pitämään korroosion kurissa.

Haluamme kiittää erityisesti kaikkia teitä, jotka vastasitte asiakastyytyväisyyskyselyymme! Messutohinan lomassa saimme kerättyä huimat 140 vastausta, joista saamme selkeät suuntaviivat palvelumme kehittämiseen loppuvuoden aikana. Kehityksen ansiosta voimme olla jatkossakin asiakkaidemme paras kumppani ja auttaa heitä menestymään.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →