Osallistumme Motivan energiansäästöviikkoon

9.10.2019

Onnistuneiden Alihankintamessujen luontevana jatkumona olemme ilmoittautuneet mukaan Motivan energiansäästöviikkoon. Meidän kampanjalupauksemme on: ”Tänä vuonna panostamme materiaalitehokkuuteen erityisesti meille saapuvien pakkausmateriaalien osalta”.

Energiaa ja materiaaleja tehokkaasti hyödyntämällä vähennämme mm. toimintamme hiilidioksidipäästöjä ja muita toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →