Myyntitiimiimme uusi asiakkuuspäällikkö

6.11.2019

Myyntitiimimme saa vahvistusta Jarno Muhosesta, joka toimii Aurajoella asiakkuuspäällikkönä 5.11.2019 alkaen. Hän vastaa Turun tehtaan jauhemaalaamon asiakkuuksien hallinnasta ja tuotteiden myynnistä. Muhosella on kattava kokemus teollisuuden tuotannon johtamisesta sekä vankka osaaminen jauhemaalauksesta mm. Vallox Oy:n, Lainisalo Oy:n ja Jollmax Oy:n myötä.

”Jauhemaalaamomme asiakkaat arvostavat joustavaa ja hyvää asiakaspalvelua. Olemmekin erittäin iloisia saadessamme Jarnon myyntitiimiimme tätä tehtävää hoitamaan ja kehittämään. Jarnon tausta ja osaaminen antavat meille mahdollisuuden parantaa asiakaspalveluamme ja tuottamaamme lisäarvoa entisestään”, kommentoi Aurajoen myyntijohtaja Ari Kesti.

Toivotamme Jarnon tervetulleeksi taloon ja onnea uuteen työtehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →