Virtausta harjoittelemassa

21.11.2019

Järjestimme lokakuussa kaksi Lean-koulutusta, joissa harjoittelimme virtauksen tehostamista. Kouluttajana toimi Kati Väljä, jolla on vahva käytännön osaaminen Lean-toimintakulttuurin käyttöönotosta ja hyödyntämisestä. Koulutukseen osallistui kolmisenkymmentä innokasta aurajokilaista.

Koulutuksesta pidettiin kovasti ja se havainnollisti hienosti Lean-toimintakulttuuria, kuten osallistujien kommenteista näkyy:

”Kati oli sekä kouluttajana että persoonana todella avoin ja selkeäsanainen. Hän pystyi pukemaan Leanin hyvin maanläheiseksi ja konkreettiseksi pelin avulla. Pelipäivä lisäsi merkittävästi omaa innostustani opiskella lisää Lean-maailmaa ja suosittelen koulutusta ehdottomasti myös muille”, kertoo tuotantojohtaja Tommi Pynnönen.

Koulutuksesta löytyi paljon asioita, mitä voitaisiin ottaa käytäntöön. Lean-pelissä legot olivat hyvä keino havainnollistaa koulutuksessa läpikäytyä teoriaa. Paremmin oppii asioita, kun tekee niitä käytännössä. Toivottavasti koulutuksia järjestetään vielä koko tuotannon henkilöstölle, niin saamme niistä suuremman hyödyn irti”, kommentoi Mikkelin tehtaan kuumasinkitsijä ja luottamusmies Olli Hokkanen.

”Se oli loistava. Erittäin havainnollinen koulutus, joka kirkasti Leania varmasti monille”, kuvailee myyntijohtaja Ari Kesti.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →