Asiakastyytyväisyyskyselyn arvonta suoritettu – kiitos kaikille vastanneille!

26.11.2019

Teetimme Alihankintamessuilla osastollamme asiakastyytyväisyyskyselyn. Kiitos kaikille 140 vastanneelle arvokkaasta palautteesta! Saamamme palautteen pohjalta tulemme kehittämään palveluamme vuoden 2020 aikana.

Arvoimme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken kolme elämyslahjakorttia. Arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnea voittajille!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →