Haemme työnjohtajaa Turkuun

3.1.2020

Haemme työnjohtajaa Turun tehtaallemme, joka tarjoaa Suomen monipuolisimman ja kattavimman elektrolyyttisten pinnoitteiden valikoiman. Työnjohtajana toimit esimiehenä noin 10 pinnoituksen ammattilaisen tiimille, vastaat omien tuotantolinjojesi päivittäisestä toiminnasta ja osallistut niiden kehittämiseen turvallisuus-, tehokkuus- ja laatunäkökulmat huomioiden. Työskentelet myynnin ja tuotannon välissä tuoden esiin asiakkaan odotukset ja tarpeet tuotannolle sekä tuotannon tekniset mahdollisuudet myynnille. Oman tiimisi lisäksi apunasi ovat hyvät ja osaavat kollegat työnjohtotiimissä sekä elektrolyyttisten pinnoitteiden asiantuntijat.

Toivomme sinulta vähintään teknikkotason koulutusta sekä kokemusta tuotannon suunnittelusta, henkilöstön johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Sinussa yhdistyvät oma-aloitteisuus, jämäkkyys ja tavoitteellisuus sekä taito priorisoida ja pitää hyvää huolta omasta tiimistäsi. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ymmärrys erilaisista pinnoitteista on eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mikko Vahtera, puh. +358 45 773 309 95 tai mikko.vahtera@aurajoki.fi.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään 19.1.2020 osoitteeseen tuulia.kovanen@aurajoki.fi.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →