Käynnistimme vuoden 2020 yhteisvoimin

5.2.2020

Järjestimme tammikuussa Aurajoen toimihenkilöille kaksipäiväisen Lähtölaukaus-tapahtuman vuodelle 2020. Tilaisuudessa jaoimme toimihenkilöille kattavan katsauksen viime vuoteen kaikkine onnistumisineen ja haasteineen. Samassa yhteydessä saimme mahdollisuuden palkita erityisen hyvin omassa tehtävässään onnistuneita aurajokilaisia ja pääsimme yhdessä ideoimaan niitä toimenpiteitä, joilla saavutamme tälle vuodelle asetetut tavoitteemme. Niistä tärkeimpänä tietenkin se, miten pystymme pitämään ja ylittämään asiakaslupauksemme tänä vuonna.

Saimme heti ensimmäisen päivän alkuun mielenkiintoisen ja odotetun vieraan, kun tärkeän asiakkaamme Meconetin hankintajohtaja Valtteri Laukkanen tuli kertomaan meille Meconetin kuulumisia. Valtteri kertoi lisäksi niistä vaatimuksista, joita heihin kohdistuu loppuasiakkaan taholta ja miten nämä vaatimukset vaikuttavat meihin samassa arvoketjussa. Tärkeimpinä nostoina esiin nousivat mm. tiedon kulku meidän ja asiakkaamme välillä, sekä kyky innovoida ja uudistua. Nämä asiat ovatkin kulmakiviä omassa strategiassamme ja eri funktioiden toimintasuunnitelmissa, kun lähdemme tekemään tästä vuodesta hyvää vuotta asiakkaillemme ja itsellemme.

Valtteri Laukkanen kertomassa Meconetin kuulumisia.
Lämmin kiitos palkituille aurajokilaisille!
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →