Liityimme vuoden alussa Rinkiin

10.3.2020

Tarkastelimme vuoden 2019 lopussa Aurajoki Oy:n pakkausmateriaalikäytäntöjä ja totesimme, että tuotamme pakkausmateriaalia eri muodoissa. Hyvinä esimerkkeinä rakennamme kuljetusalustoja ja sidomme asiakkaidemme tuotteita metallisilla vanteilla turvallisiin kuljetusnippuihin. ​

Vastuullinen yritystoiminta ja resurssitehokkuus edellyttävät myös syntyneiden pakkausmateriaalien oikeanlaista kierrätystä sekä uudelleenkäytön edistämistä. Asiakaskuntamme laaja-alaisuuden vuoksi meille aurajokilaisille parhaana ratkaisuna tähän toimii liittyminen Rinkiin eli Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:öön. Se on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö​. Rinkiin on liittynyt jo noin 4 500 yritystä ja nyt mekin olemme yksi niistä!

”Periaatteenammehan on se, että valmiit tuotteet pakataan samoihin pakkauksiin, joissa ne ovat käsittelyyn tulleetkin. Näin pidämme syntyvät pakkausmateriaalimäärät ja kustannukset pieninä. Joissakin tapauksissa sopimukseen on asiakkaan toiveesta kirjattu jokin erityinen pakkaustapa tai -materiaali, ja näitä uusia materiaaleja varten olemme liittyneet Rinkiin. Me valmistamme jonkin verran itse kuljetusalustoja erikoisemmille tuotteille, jotta pintakäsittelymme säilyy laadullisesti moitteettomana ja kuljettaminen voidaan tehdä turvallisesti. Myös näiden materiaalien kierrätyksestä olemme tuottajana vastuussa ja Rinki on meille sopiva tapa hoitaa näihin liittyvät velvoitteet vastuullisesti,” kertoo Aurajoki- konsernin HSEQ-päällikkö Sanna Salo

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →