Aurajoki-konsernin toiminta koronavirus-pandemian aikana

13.3.2020

Aurajoen oma henkilöstö on saanut ohjeet 13.3.2020 koronavirus-pandemian ajaksi olla vierailematta messuilla, matkustamatta ulkomaille sekä työskennellä mahdollisuuksien mukaan etänä.

Jos yritykselläsi on suunniteltu tapaaminen Aurajoen toimipisteeseen, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Aurajoen isäntäänne. Ensisijaisesti kaikki tapaamiset ja palaverit pyrimme pitämään etäyhteyksien avulla tai mahdollisuuksien mukaan siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Kun ohjeistus muuttuu, tiedotamme siitä erikseen. Vaikka tilanne on haastava, niin pidetään yhdessä hyvää huolta meidän kaikkien hyvinvoinnista!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →