Aurajoen asiakastiedote – Palvelumme jatkuu myös pandemian aikana

16.3.2020

Aurajoki palvelee teitä tuotantolaitoksillaan edelleen normaalisti. Otamme tilauksenne ja saapuvat tavaraerät vastaan normaalin käytäntömme mukaisesti.
 
Olemme tehneet pandemian varalle valmiussuunnitelman taataksemme sopimusvelvoitteidemme täyttämisen myös nykyisissä poikkeusoloissa. Aurajoen myyntitiimi palvelee teitä joustavasti etätöinä ja pidämme sovitut tapaamiset asiakkaidemme kanssa mahdollisuuksien mukaan Teamsin välityksellä. Mahdollisista muutoksista palveluihimme liittyen tulemme tiedottamaan erikseen. Pyrimme aktiivisella yhteydenpidolla ja tiedottamisella minimoimaan koronaviruksesta meille kaikille aiheutuvaa haittaa.
 
Kiitämme teitä ymmärryksestänne, sekä tietenkin uusista tilauksistanne!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →