Uusi työnjohtaja Turkuun

23.3.2020

Sten Lundberg on aloittanut Turun yksikössämme työnjohtajana keskiviikkona 11.3.2020. Hän vastaa sähkösinkityksestä eli linjoista 7, 8 ja 9. Sten on toiminut Fastemsilla pitkään esimiehenä joustavien tehdasautomaatiojärjestelmien kokoonpanolle ja testitiimeille. Sitä ennen hän on työskennellyt useita vuosia ulkomailla sekä lasikarkaisulinjojen että mobiilikeskuksien asennusvalvojana.

”Koska Stenillä on hyvin vahva kokemus esimiestyöstä ja muun muassa tuotannon kehittämisestä, hän tuo varmasti toimintaamme uusia näkemyksiä ja ajatuksia. Pintakäsittelyjen tekeminen muuttuu jatkuvasti vaativammaksi joka osa-alueella, joten pyrkimyksessämme olla parhaita alallamme tarvitsemme juuri hänen kaltaisiaan osaajia joukkoomme”, kommentoi Turun tehtaan tuotantopäällikkö Mikko Vahtera.

Toivotamme Stenin lämpimästi tervetulleeksi osaksi Aurajokea!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →