Lauri Järvisestä uusi jäsen hallitukseemme

17.4.2020

Aurajoki Group järjesti maaliskuun lopussa yhtiökokouksen, jossa uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin SINI-konsernin sijoitus- ja kehitysjohtaja Lauri Järvinen. Hän on aikaisemmin johtanut yrityskauppaprojekteja hissi- ja liukuporrasyhtiö KONEen globaalissa akvisitiotiimissä sekä toiminut osakkaana yrityskauppoihin ja rahoitusjärjestelyihin liittyvää neuvonantoa tarjoavalla Aventum Partnersilla. Järvinen kuvailee itseään varsin analyyttiseksi ihmiseksi ja näkee, että päätökset ja linjanvedot on pystyttävä perustelemaan taloudellisten numeroiden kautta. Hän pitää asiakaskeskeisyyttä tärkeänä menestystekijänä toimialasta riippumatta ja toivoo näkevänsä koko Aurajoki Groupissa yhteishenkeä ja halua kehittää yhtiötä entistä parempaan suuntaan.

Järvinen kiinnostui Aurajoesta Sinituote Oy:n omistajan Ilkka Brotheruksen kautta, joka on myös osakkaana Aurajoki Oy:ssä. Hän aloitti SINI-konsernin palveluksessa loppukesällä 2019 ja teki syksyn aikana tutustumiskäyntejä konserniin kuuluviin yhtiöihin ja muihin yrityksiin, joissa Ilkka on mukana, kuten Aurajokeen. ”Tämän jälkeen totesimme yhdessä tuumin Ilkan kanssa, että Aurajoen kehittäminen hallitustyön kautta voisi olla minulle antoisa tehtävä ja myös luonteva sellainen huomioiden tehtävänkuvani SINI-konsernissa. Ilokseni asia sai sitten myös yhtiökokouksen siunauksen,” Järvinen kommentoi. Hän näkee Aurajoen tulevaisuuden valoisana – yhtiöllä ja sen osaavalla henkilöstöllä on valtava potentiaali, jota ei ole vielä täysin ulosmitattu. Vaikka haasteitakin on, Järvinen uskoo yhteistyön ja vahvan tiimityön voimaan.

Järvisen kanssa Aurajoki Groupin hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Arto Tiitinen sekä jäsenet Peter Seligson ja Kenneth Lindström.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →