Uusi bottipalvelumme helpottaa asiakkaidemme arkea

23.4.2020

Osana uudistuvaa Aurajokea olemme ottaneet käyttöön bottipalvelun helpottamaan asiakkaitamme kuumasinkin ja jauhemaalauksen tilaamisessa. Palvelun kautta voi jättää vaivattomasti tarjouspyynnön sekä tehdä lähetteen pinnoitettavaksi tuotavista tavaraeristä. Botti huolehtii ja kysyy kaiken oleellisen, joten sinun tarvitsee vain vastata botin esittämiin kysymyksiin. Samalla kun teet tarjouskyselyn tai lähetteen nopeasti, varmistut siitä, että meillä on kaikki tarvittava tieto toimituksesi laadun varmistamiseksi.

Helppoa, eikö?

Raikastimme vastikään myös verkkosivujemme ilmettä, mikä sopii hienosti alkaneeseen kevääseen ja auringon paisteeseen. Vieraile siis päivitetyllä sivustollamme ja katso yritysesittelyvideoltamme, millainen on Suomen nopeimman kuumasinkityksen ja helpoimmin ostettavan jauhemaalauksen tarjoava Aurajoki.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →