Muutimme organisaatiotamme palvelemaan asiakkaitamme entistä ketterämmin

20.5.2020

Aurajoki Groupin organisaatiorakenteeseen on tehty muutoksia 4.5.2020 alkaen. Olemme yhdistäneet liiketoiminnoittain myynnin ja tuotannon keskenään samaan organisaatioon asiakasyhteistyön vahvistamiseksi. Kuumasinkityksen ja infratuotannon kokonaisuuksista vastaa liiketoimintajohtaja Tommi Pynnönen, joka on toiminut tähän saakka konsernissa tuotantojohtajana. Elektrolyyttisten pinnoitteiden ja jauhemaalauksen kokonaisuudesta puolestaan vastaa Ralf Sohlström, joka on aloittanut liiketoimintajohtajana 4.5.2020. Organisaatiomuutoksen jälkeen myyntijohtaja Ari Kesti vastaa uusien tuotteiden ja pinnoitteiden kehittämishankkeista.

Toivotamme Ralfin tervetulleeksi osaksi Aurajokea sekä Arille ja Tommille onnea uusiin työtehtäviin!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →