Katja Ahdista Aurajoki-konsernin talous- ja hallintojohtaja

2.6.2020

Katja Ahti on nimitetty Aurajoki-konsernin talous- ja hallintojohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Katja Ahti on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja hän siirtyy Aurajoki-konserniin NGS Pilkingtonin Pohjoismaiden talousjohtajan tehtävästä. Katja Ahdilla on vahva kokemus taloushallinnon johtotehtävistä niin Suomessa kuin kansainvälisesti ja hän on urallaan vastannut useista taloushallinnon ja talousjärjestelmien kehityshankkeista. Hän siirtyy Aurajoki-konserniin syksyllä.

”Aurajoki on strategisella uudistumisen ja kehittämisen polulla tähdäten kannattavaan kasvuun kansainvälistyvässä markkinakentässä. Katjalla on vahva talousjohtamisen osaaminen erilaisista yrityksistä niin Suomesta kuin kansainvälisestikin. Hän on ratkaisukeskeinen muutosjohtaja ja hänellä on kokemusta kehityshankkeiden toteuttamisesta. Katjan kokemus ja innovatiivinen työskentelytapa täydentävät Aurajoki-konsernin strategian toteuttamista ja johtoryhmätyöskentelyä”, kommentoi Aurajoki-konsernin toimitusjohtaja Päivi Hakala.

Toivotamme Katjan lämpimästi tervetulleeksi Aurajoelle!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →