​Kesätyöntekijöitä Aurajoella myös poikkeusaikana

15.6.2020

Poikkeusoloista huolimatta Aurajoki on voinut työllistää kesätyöntekijöitä tänäkin vuonna. Heitä on saatu hienosti jokaiseen yksikköömme, joiden tuotanto pyörii tavalliseen tapaan koko kesän ajan. Tässä kahden kesätyöntekijämme tuntemuksia siitä, millaista työskenteleminen Aurajoella on.

Jani Hämäläinen työskentelee toista kesää Mikkelin kuumasinkitystehtaalla. Viime vuonna hän toimi tuotteiden viimeistelyssä ja nyt hän työskentelee prosessin alkupäässä tuotteiden ripustajana. Jani pitää kesätyöstään Aurajoella, vaikka työ onkin fyysisesti raskasta. Mikkelissä on hyvä työporukka, jonka kanssa on mukava työskennellä. Aika menee nopeasti ja hän muistaakin jo hyvin viime vuodelta, mitä sinkitystyö pitää sisällään.

Akseli Laiho on myös jo toista kesää Turun tehtaalla töissä. Hän työskenteli viime kesänä anodisointilinjalla ja jatkaa tämän kesän samalla työnkuvalla ja linjalla mm. ripustaen tuotteita pinnoitusta varten. Akseli opiskelee kolmatta vuotta konetekniikan insinööriksi ja kokee työn tukevan erinomaisesti opintoja. Tänä vuonna poikkeuksellinen kevät toi jännitystä kesätyörintamalle. Aiempi kokemus Aurajoelta antoi hieman varmuutta siitä, että Akselille voisi löytyä myös täksi kesäksi töitä meiltä – ja onneksi löytyi. Hänestä työ on mukavaa, kun se on fyysistä, monipuolista sekä vaihtelevaa ja siinä saa haastaa itseään.

On hienoa voida tarjota nuorille kesätöitä ja tutustuttaa heitä pinnoituksen ja Aurajoen pariin!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →