​Lievestuoreelle nimitetty uusi työnjohtaja

1.7.2020

Teemu Hokkanen on nimitetty Lievestuoreen kuumasinkitystehtaamme työnjohtajaksi 1.7.2020 alkaen. Hänellä on takanaan pitkä historia Aurajoki Oy:ssä ja yli 20 vuoden kokemus kuumasinkityksestä. Viime vuosina hän on jo hoitanut isompia kokonaisuuksia, kuten vastannut Kannonkosken konepajamme Aurajoki Pro Oy:n pylvästoimituksista Lievestuoreella.

”Teemu sopii työnjohtajan tehtävään hyvin. Hän on ollut jo pitkään kuumasinkityksen parissa ja tehnyt muutaman viime vuoden ajan käytännössä työnjohdon tehtäviä. Teemu on tunnollinen ja hän tuntee asiakkaamme sekä heidän toimintatapansa”, kommentoi Lievestuoreen tehtaan tuotantopäällikkö Jukka Hokkanen.

Toivotamme Teemulle paljon onnea työtehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →