Uudistumme ja kehitämme asiakaspalveluamme Turussa

28.8.2020

Hyvä Asiakkaamme,

Olemme kehittäneet aktiivisesti toimintaamme ja saaneet lyhennettyä läpimenoaikojamme Turun tehtaallamme. Palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin alamme myös lähettää tilausvahvistuksia kaikista uusista elektrolyyttisen pinnoituksen ja jauhemaalauksen tilauksista 1.9.2020 alkaen. Tilausvahvistuksesta ilmenee mm. tuotteenne pinnoitukselle vahvistamamme toimitusaika, joka on paras arviomme tilauksenne valmistumisajankohdasta – pyytämänne toimitusaika ja kapasiteettitilanteemme huomioiden.


Hyvää ja yhteistyöntäyteistä syksyä toivottaen,
Uudistuva Turun tiimi

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →