Aurajoki avaa uuden tehtaan Saarijärvelle

16.9.2020

Aurajoki Oy perustaa uuden tehtaan Saarijärvelle tuplatakseen konepajatuotannon kapasiteettinsa Suomessa. Läheinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa sekä laadukkaasti toteutetut projektit näkyvät konepajatuotannossamme kasvaneena volyyminä. Uudet tilat toteutetaan yhteistyössä Saarijärven kaupungin kanssa ja toiminta Saarijärvellä alkaa alkuvuodesta 2021. Saarijärven tuotantotilat tukevat Aurajoen Lean-toimintakulttuurin Virtaavan Aurajoen tavoitetta tehokkaista ja toimivista tuotantoprosesseista.

Uusi tehdas tukee Aurajoen strategista linjausta kehittää konsernin konepajatuotantoa. Saarijärvellä valmistetut asiakastuotteet sinkitään Aurajoen kuumasinkityslaitoksella Lievestuoreella. Vastuullisena suomalaisena toimijana Aurajoki tarjoaa infra- ja teollisuusmarkkinassa toimiville asiakkailleen lähellä tuotettuja metallirakenteita pienellä hiilijalanjäljellä.

”Uusi tehdas mahdollistaa nykyisen konepajakapasiteettimme kaksinkertaistamisen. Meille on tärkeää, että Saarijärven kaupunki on sitoutunut hankkeeseemme ja tiedämme, että osaavaa henkilöstöä on saatavilla lähialueilta. Logistinen sijainti oli meille myös tärkeä peruste sijaintipäätöksessä. Strategiamme mukaisesti kasvamme ja kehitymme asiakkaidemme kanssa ja tämä uusi tehdas mahdollistaa kasvun sekä täsmälliset toimitukset asiakkaillemme”, kertoo Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Päivi Hakala.

”Aurajoen toiminnan laajentuminen on erittäin odotettu uutinen Saarijärvellä. Kaupungilla on vahva tahtotila edistää yritystoimintaa mm. toimitilaratkaisuilla, tonttijärjestelyillä ja työvoimapalveluilla.” kommentoi Saarijärven kaupunginjohtaja Timo Rusanen. ”Meillä on myönteiset odotukset sille, että Aurajoen esimerkki rohkaisee muitakin yrityksiä investoimaan Saarijärvelle.”

Lisätietoja:
Aurajoki Oy, toimitusjohtaja Päivi Hakala, puh. 040 457 4500
Saarijärven kaupunginjohtaja Timo Rusanen, puh. 044 459 8201

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →