Muutoksia Turun tehtaamme pinnoitevalikoimaan

28.10.2020

Hyvä Asiakkaamme,

Kehitämme toimintaamme ja järjestämme tuotantoamme uudelleen.

Asiakastarpeiden muuttuessa eri pinnoitteiden kysyntätilanne on muuttunut. Lisäksi uudet ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset tulevat johtamaan 6-arvoisen kromin käytön loppumiseen pinnoitteissa. Olemme siksi päättäneet karsia palveluvalikoimastamme pinnoitteet, joiden menekki on pienentynyt siinä määrin, että niiden ylläpitäminen ei ole enää kannattavaa. Samalla luomme edellytyksiä kehittää uusia pinnoitusvaihtoehtoja tulevaisuuden tarpeisiin.

Seuraavat pinnoitusvaihtoehdot poistuvat rumpusinkityslinjojemme palveluvalikoimasta 20.11.2020:

  • Mustapassivointi
  • Viherpassivointi
  • Lanthane-passivointi
  • Sealer-jälkikasto

Lisäksi keltapassivointi muuttuu 6-arvoisesta 3-arvoiseksi.

Ripustussinkkilinjallamme jatkamme edelleen edellä mainittujen pinnoitteiden tekemistä. Tarvittaessa asiakaspäällikkömme auttaa teitä mielellään korvaavan pinnoitteen löytämisessä.

Ystävällisin terveisin
Aurajoki Oy

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →