Työskennellään turvallisesti

13.11.2020

Tänään vietetään jälleen valtakunnallista Tapaturmapäivää, joka kulkee tänä vuonna teemalla ”Ethän kikkaile”. Kampanjan avulla muistutetaan meitä jokaista siitä, että kaikki tapaturmat ovat estettävissä eikä turvallisuusasioissa kannata oikaista. Suomessa tapaturmat ovat valitettavan yleisiä niin työssä kuin vapaa-ajallakin ja niihin on parasta reagoida jo ennen kuin ne ovat ehtineet tapahtua.

Aurajoella tapaturmien ennaltaehkäisy on erittäin tärkeää – tahdommehan jokaisen aurajokilaisen pääsevän työpäivän jälkeen turvallisesti kotiin. Meistä jokaisella on velvollisuus tuoda esiin havaitsemansa turvallisuuspuutteet, jotta asia voidaan korjata ennen kuin tapaturma sattuu. Teemme näitä havaintoja systemaattisesti ja niiden tekemiseen myös kannustetaan. Lisäksi teemme aina niissä ilmoitettuihin puutteisiin korjaavia toimenpiteitä ja otamme niistä opiksemme.

Turvallista päivää!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →