Aurajoki valitsi Huubian Business Intelligence-työkalukseen

9.12.2020

Teollisuuden pinnoiteratkaisuiden ja infran konepajatuotteiden ammattilainen Aurajoki Oy sekä tiedolla johtamisen palveluyhtiö Visionbay Solutions Oy ovat aloittaneet yhteistyön Business Intelligence -palvelun käyttöönottamiseksi. Käyttöönotettava ratkaisu mahdollistaa liiketoiminnan dataan perustuvan päätöksenteon ja johtamisen sekä niihin liittyvän prosessikehityksen Aurajoki-konsernissa. Ratkaisun keskiössä on Visionbay Solutionsin kehittämä Huubia-sovellus, joka luo pohjan konsernin toiminnan tehostamiselle ja kannattavalle kasvulle.

”Palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla tulee Aurajoen olla oman alansa edelläkävijä. Nykyaikainen yritys kehittyvässä teollisessa markkinassa tarvitsee älykkäitä ratkaisuja johtamisen tueksi sekä liiketoiminnan kehittämiseksi”, kommentoi Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Päivi Hakala.

”Valitsimme Visionbay Solutionsin kumppaniksemme, koska jo ensi keskusteluista alkaen huomasimme yrityksellä olevan paitsi vahva osaaminen BI:stä, myös syvällinen ymmärrys yrityksen raportoinnin tietotarpeista. Visionbay Solutionsin kanssa emme saa vain hyvää raportointijärjestelmää, vaan myös loistavan sparraajan raportoinnin kehittämiseen, minkä avulla saamme nostettua yrityksemme raportoinnin uudelle tasolle”, kertoo Aurajoki Oy:n talous- ja hallintojohtaja Katja Ahti.

”Olen tyytyväinen, että kaksi vastuullista suomalaista toimijaa ovat löytäneet toisensa. Tehtävämme on jatkossa auttaa Aurajokea menestymään omassa liiketoiminnassaan tuomalla pöytään kokemuksemme ja osaamisemme tiedolla johtamisen sovelluksista – jatkuvana palveluna”, tiivistää Visionbay Solutions Oy:n myyntijohtaja ja osakas Lauri Vornanen.

Aurajoki-konserni on metalliteollisuuden pinnoitusratkaisuihin, teollisiin palveluihin ja infran konepajatuotteisiin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 180. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Aurassa, Kannonkoskella, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa ja Turussa sekä Daugmalessa Latviassa.

Visionbay Solutions on Business Intelligence -palveluun keskittynyt ohjelmisto- ja palveluyritys, joka tarjoaa Suomen parasta tiedolla johtamisen palvelua. Yrityksen palvelukokonaisuudella huolehditaan asiakkaiden koko BI-prosessista, käytöstä ja ympäristön elinkaaresta. Asiakaskunta koostuu kasvuhakuisista pk-yrityksistä ja konserneista.

Lisätietoja:

Aurajoki Oy, talous- ja hallintojohtaja Katja Ahti, puh. 040 663 2326 (www.aurajoki.fi)  

Visionbay Solutions Oy, myyntijohtaja Lauri Vornanen, puh. 040 770 9219 (www.visionbay.fi)

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →