Autamme Itämerta tänäkin jouluna

21.12.2020

Katse tulevaisuudessa halusimme tukea Itämeren pelastustyötä myös tänä vuonna ja lahjoitimme joululahjarahamme Baltic Sea Action Groupille yhteisen meremme hyväksi. Säätiön tavoitteena on palauttaa Itämeri hyvään ekologiseen tilaan muuttuvissa olosuhteissa.

Lisätietoa BSAG-säätiöstä ja sen toiminnasta löydät osoitteesta www.joululahjaitamerelle.fi.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →