Myyntitiimimme kasvaa uudella asiakkuuspäälliköllä

4.1.2021

Aurajoki Oy:n myynti saa vahvistusta Marja Lähteestä, joka on nimitetty Turun tehtaan asiakkuuspäälliköksi 4.1.2021 alkaen. Marja siirtyy Aurajoelle avainasiakaspäällikön roolista Signify Finland Oy:ssä (ent. Philips Lighting), vastaten siellä valaistus- ja ohjausjärjestelmien myynnistä mm. metalli-, rakennus- ja konepajateollisuudelle. Aikaisemmin hän on toiminut mm. myynti- ja strategiakonsulttina. Sujuvan suomen ja ruotsin lisäksi Marja puhuu myös englantia ja saksaa.

”Haemme Turun tehtaalle kasvua uusista tuotteista ja asiakkaista. Olen iloinen saadessamme Marjan myyntitiimimme vahvistukseksi. Toivotan hänet sydämellisesti tervetulleeksi Aurajoelle!” kommentoi elektrolyyttisten pinnoitteiden ja jauhemaalauksen liiketoimintajohtaja Ralf Sohlström.

Myös koko Aurajoen tiimi toivottaa Marjan lämpimästi tervetulleeksi taloon ja onnea uuteen työtehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →