Uusi asiakkuuspäällikkö kuumasinkin myyntitiimiin

12.1.2021

Aku Soikkeli liittyy Aurajoen myyntitiimiin ja aloittaa kuumasinkin asiakkuuspäällikkönä 11.1.2021 alkaen. Hänellä on kattavasti kokemusta myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta eri aloilta niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Aku on aiemmin toiminut aluepäällikkönä Dayton Oy:llä tarjoten moderneja laite- ja materiaaliratkaisuja elintarvikealalla, avainasiakkuuspäällikkönä ICT-alalla sekä niittänyt kokemusta myynnistä myös lahjabisneksen ja automyynnin saralla.

”On hienoa saada kuumasinkin ammattitaitoiseen myyntitiimiin Akun kaltainen nuori ja ennakkoluuloton persoona, jolla on kuitenkin jo kannuksia hankittuna useammasta eri myynnin tehtävästä. Tämä vahvistaa uudistumistamme ja sitä kautta asiakaslähtöisyyttämme entisestään”, kommentoi kuumasinkityksen liiketoimintajohtaja Tommi Pynnönen.

Toivotamme Akun lämpimästi tervetulleeksi Aurajoelle ja onnea uuteen työtehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →