Starttasimme vuoden 2021 yhdessä

18.2.2021

Järjestimme tammikuussa Aurajoen toimihenkilöille Lähtölaukaus-tapahtuman vuodelle 2021. Perinteisesti olemme kokoontuneet yhteen kahdeksi päiväksi, mutta poikkeusajan vuoksi tiivistimme tilaisuuden yhteen päivään ja Teamsiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Tilaisuudessa käytiin kattavasti läpi viime vuoden onnistumisia ja haasteita sekä kohdistettiin katseet alkaneeseen vuoteen ja sen tavoitteisiin. Palkitsimme myös ansioituneimmat henkilöt, jotka ovat innovatiivisesti omalla toiminnallaan kehittäneet Aurajokea eteenpäin.

Asiakkaan näkökulmaa meille toi vierailijana esiin GRK Rail Oy:n toimitusjohtaja Timo Virmala. Hän kertoi yrityksen olevan hyvin tyytyväinen Aurajoen toimintaan sekä siihen, kuinka olemme yhdessä kehittäneet tuotteita ja toimintatapoja niin, että palvelemme loppuasiakasta yhteisvoimin parhaalla mahdollisella tavalla. Aurajoki valmistaa GRK Railille infratuotannon teräsrakenteita, jotka pinnoitetaan omissa kuumasinkitysyksiköissämme.

Omistajanäkökulmasta puolestaan puhui hallituksemme jäsen Lauri Järvinen, joka päätoimessaan toimii Sinituote Oy:n sijoitus- ja kehitysjohtajana. Hän on tutustunut Aurajokeen alkuvuodesta 2020 alkaen ja kokee sen erittäin ammattitaitoiseksi tiimiksi, joka on saanut hienosti lisävahvistusta ja näkemyksiä uusien rekrytointien myötä. Hän kertoi yrityksen tilanteen olevan hyvällä mallilla ja suuntamme olevan oikea. Lisäksi Järvinen nosti esiin hienoja onnistumisia viime vuodelta ja antoi omat vinkkinsä meille vuoteen 2021.

Vaikka tänä vuonna emme päässeet kokoontumaan ja pohtimaan kehitystämme yhdessä, niin meistä jokaisella on silti tavoite kirkkaana mielessä. Myös henkilöstön viesti toisilleen vuoteen 2021 on hyvinkin kannustavaa: Pyysimme jokaista kirjoittamaan tervehdyksen työkavereilleen ja iloksemme saimme pelkästään positiivisia tsemppiviestejä, jotka antavat meille aurajokilaisille virtaa jaksamiseen myös tänä poikkeusaikana.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →