Aloitamme maalausyhteistyön Lievestuoreella

22.3.2021

Teollisuuden pintakäsittelyn ammattilaiset Aurajoki Oy ja Carelia Corro Oy aloittavat yhteistyön 1.4.2021 alkaen. Carelia Corro perustaa maalaamon Aurajoen Lievestuoreen kuumasinkitysyksikön tiloihin. Yritys pinnoittaa sekä Aurajoen että omien asiakkaidensa tuotteita märkämaalauksella.

”Palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla tulee Aurajoen olla oman alansa edelläkävijä. Alan vastuullisten suomalaisten toimijoiden yhteistyön kautta tuomme tehokkaasti  osaamisemme asiakkaidemme käytettäväksi”, kommentoi Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Päivi Hakala.

”Yhteistyö Carelia Corron kanssa mahdollistaa sekä kuumasinkityksen että märkämaalauksen ja niiden yhdistelmän saamisen saman katon alta, joka on ainutlaatuista Suomen teollisuudessa”, kertoo Aurajoen kuumasinkityksen liiketoimintajohtaja Tommi Pynnönen.

”Tämä on meille erittäin mieluisa laajentuminen, sillä meillä on runsaasti kysyntää ja olemassa olevia asiakassuhteita Keski-Suomessa”, tiivistää Carelia Corro Oy:n toimitusjohtaja Miikka Kuutilo.

Aurajoki-konserni on metalliteollisuuden pinnoitusratkaisuihin, teollisiin palveluihin ja infran konepajatuotteisiin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 180. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Aurassa, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa, Saarijärvellä ja Turussa sekä Daugmalessa Latviassa.

Carelia Corro Oy on vuonna 2017 perustettu vaativaan teolliseen pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, jonka missio on tuottaa laadukkaita pintakäsittelypalveluja parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella ja luotettavilla toimitusajoilla.

Lisätietoja:

Aurajoki Oy, liiketoimintajohtaja Tommi Pynnönen, puh. 040 518 1093

Carelia Corro Oy, toimitusjohtaja Miikka Kuutilo, puh. 050 436 8948 (careliacorro.fi)

Pekotek combined mobile unit
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →