Uusi asiakkuuspäällikkö tukemaan infran liiketoimintaamme

14.4.2021

Aurajoki Oy:n projektinjohto saa vahvistusta Tuomo Aroheinästä, joka on aloittanut infraliiketoiminnan asiakkuuspäällikkönä 6.4.2021. Hänen tehtävänsä pitää sisällään yhteistyötä asiakkaidemme kanssa sekä projektien johtamisen että myynnin parissa. Tuomolla on laajasti osaamista suunnittelusta, tuotekehityksestä ja projektijohtamisesta teollisen alan yrityksissä. Hän on toiminut aiemmin suunnittelun ja projektinhoidonasiantuntijana mm. Etteplan Oyj:ssä, Mecania Automation Oy:ssä sekä Promeco Group Oy:ssä.

”Aurajoen tavoitteena on palvella konepajatuotteilla entistä vahvemmin teollisuuden toimialaa. On hienoa saada infran tiimiimme uutta voimaa nimenomaan teollisuuden alalta. Tuomon laaja ja pitkäaikainen kokemus asiakkaiden projektien toteuttamisessa ja projektinjohtotehtävissä vahvistaa Aurajoen asiantuntijaosaamista”, kommentoi infran liiketoimintajohtaja Päivi Hakala.

Koko Aurajoen tiimi toivottaa Tuomon lämpimästi tervetulleeksi taloon ja onnea uuteen työtehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →