​Uusi HSEQ-päällikkö on nimitetty

29.4.2021

Katri Yli-Orvola on nimitetty Aurajoki-konsernin HSEQ Manageriksi 29.4.2021 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Huhtamäki Foodservice Nordic Oy:stä, jossa hän toimi Quality Manager -nimikkeellä. Sitä ennen hän on toiminut mm. HSEQ Group Leader -tehtävässä Pilkington Automotive Finland Oy:ssä. Katrilla on yli 10 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja hän on suorittanut LEAN Six Sigma Black Belt -valmennuksen. Koulutukseltaan hän on ympäristöteknologian insinööri.

”On hienoa saada uusi työkaveri, joka sopii uudistuvan ja kehittyvän Aurajoen hyvään porukkaan. Katri tuo vankalla osaamisellaan ja kokemuksellaan aivan uutta näkökulmaa laatu- ja turvallisuuskulttuurin kehittämiseen ja johtamiseen. Toivotan Katrille onnea uuteen tehtävään”, kommentoi kehityspäällikkö Mikko Mäkinen.

Toivotamme Katrin lämpimästi tervetulleeksi osaksi Aurajokea!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →