Uusi liiketoimintajohtaja infraan

3.5.2021

Mikko Arminen on nimitetty Aurajoki-konsernin infran liiketoimintajohtajaksi 1.5.2021 alkaen. Hän siirtyy tehtävään nykyisestä konsernin hankintapäällikön tehtävästä ja vastaa jatkossa infran liiketoiminnasta kokonaisuudessaan. Lisäksi Mikko vastaa jatkossa myös Aurajoen hankintastrategiasta.

”Olen iloinen, että kasvavan infran liiketoimintamme vetäjäksi löytyi sopiva henkilö talon sisältä. Mikko on jo aikaisemmin ollut vahvasti mukana infran liiketoiminnassamme ja mm. vastannut Latvian tytäryhtiömme Auratecin käynnistämisestä ja sen toiminnan kehittämisestä. Näin ollen hän tuntee toimialaa jo ennestään”, kommentoi toimitusjohtaja Ralf Sohlström.

Toivotamme Mikolle onnea uuteen tehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →