Turun tehtaalle uusi liiketoimintajohtaja

4.6.2021

Marko Rantala nimitetään Turun tehtaan liiketoimintajohtajaksi 7.6.2021 alkaen vastuualueenaan elektrolyyttiset pinnoitteet ja jauhemaalaus. Marko siirtyy Aurajoelle Tarrax Oy:stä, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana vuodesta 2018 lähtien. Ennen sitä hän toimi 12 vuoden ajan Aurajoella mm. liiketoimintajohtajana vastaten Turun ja Auran tehtaiden liiketoiminnoista.

”On hienoa saada Turun tehtaamme vetäjäksi henkilö, jolla on jo ennestään vahva tuntemus kyseisestä liiketoiminnasta. Turun tehdas ja sen henkilöstö ovat suurilta osin Markolle valmiiksi tuttuja ja monet asiakkaistammekin tuntevat Markon ennestään”, kommentoi toimitusjohtaja Ralf Sohlström.

Toivotamme Markon tervetulleeksi takaisin Aurajoelle!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →