​Aurajoki-konsernille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

16.7.2021

Aurajoki-konsernille on myönnetty työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen ISO 45001 -sertifikaatti. Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän tarkoituksena on luoda perusta työterveys- ja työturvallisuuteen liittyvien riskien ja mahdollisuuksien hallinnalle. Järjestelmän avulla kehitymme yhä turvallisemmaksi työpaikaksi erityisesti ennakoinnin ja jatkuvan oman toimintamme kehittämisen kautta. Hallintajärjestelmän edellyttämällä toiminnalla pystymme ehkäisemään tehokkaammin mahdollisia tapaturmatilanteita, työhön liittyviä vammoja ja terveyttä heikentäviä toimintoja sekä luomaan toimintakulttuurin, jossa toimimme jokainen aktiivisesti oman ja muiden aurajokilaisten terveyden ja turvallisuuden hyväksi.

”Tämä on hieno saavutus koko konsernille ja tukee hyvin jo olemassa olevien ISO 9001 ja ISO 14001 -järjestelmiemme toimintaa. Tavoitteemme on olla alamme paras – myös näissä asioissa”, kommentoi HSEQ Manager Katri Yli-Orvola.

Löydät tämän ja muut sertifikaattimme täältä.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →