Olemme Alihankinta-messuilla – Sinua varten

7.9.2021

Pääsemme vihdoin tapaamaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kasvotusten, kun Alihankinta 2021 -messut pyörähtävät pian käyntiin.

Tuoreimpina uutisina kerromme mm. Turun tehtaamme pinnoitusvalikoimasta, joka laajenee entisestään. Uusina pinnoitteina on saatavissa mustapassivointi (Cr3+) sähkösinkittäville tuotteille sekä kemiallinen nikkelöinti mm. messingille.

Tervetuloa messuille tapaamaan edustajiamme ja saamaan lisätietoa näistä pinnoitteista sekä niiden tarjoamista uusista mahdollisuuksista! Kerromme myös, miten muut pinnoitteemme ja uusiin tiloihin muuttanut hitsaava konepajamme voivat olla avuksi liiketoiminnallesi.

Messut järjestetään 21.-23.9.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Meidät löydät koko messujen ajan tutulta paikaltamme A-hallista osastolta A902.

Nähdäänhän siellä?

Haluamme tarjota jokaiselle vieraallemme turvallisen messutapahtuman. Käytäthän siis kasvomaskia ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta koko vierailusi ajan. Tutustu myös messujärjestäjän turvallisuusohjeisiin.

Messuterveisin, Aurajoen tiimi

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →