Kiitos kohtaamisista Alihankinta-messuilla!

5.10.2021

Alihankinta 2021 -messuista on kulunut jo hetki, jonka aikana on palattu taas arkeen. Oli mukavaa, että osastollamme kävi paljon messuvieraita, jotka ehtivät pysähtyä toviksi juttelemaan kanssamme. Kiitos kaikille osastollamme vierailleille siitä!

Kohtasimme messuilla paljon tuttuja ja pitkäaikaisia asiakkaitamme, mutta myös useita uusia tuttavuuksia. Poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta osastollamme oli hyvä vilinä koko kolmen päivän ajan ja pääsimme hienosti kertomaan toiminnastamme ja auttamaan messuvieraita löytämään ratkaisuja pinnoitus- ja teräsrakennetarpeisiinsa.

Teetimme osastollamme asiakastyytyväisyyskyselyn, johon saimme mukavasti vastauksia. Erityiskiitos myös kaikille kyselyyn vastaajille, jotka antoivat meille arvokasta tietoa kokemustensa pohjalta! Vastausten avulla voimme vertailla toimintamme kehitystä edellisillä messuilla tehdyn kyselyn tuloksiin ja kehittää toimintaamme entisestään.

Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken kolme elämyslahjakorttia. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Syksymme jatkuu tästä siis toiminnan kehittämisen ja yhteistyön parissa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Jos kohtaat pinnoitustarpeita, kysy rohkeasti apua myyjiltämme.

Yhteistyöterveisin,
Aurajoen messutiimi

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →