​Laatu- ja prosessiohjaaja Turkuun

25.10.2021

Kimmo Kemppainen aloittaa laatu- ja prosessiohjaajana Turun tehtaalla 1.11.2021. Hän on 20-vuotisen Aurajoki-uransa aikana ollut monessa mukana ja toiminut mm. tuotantolinjan hoitajana, laboranttina sekä erilaisissa projektitehtävissä.

Kimmon päätehtävänä on jatkossa laadunvalvonta ja kehittäminen – niin käytännön tekemisen kuin pinnoitusprosessien näkökulmasta katsottuna. Tämän uuden position myötä Turun tehtaamme tulee saamaan kaivattuja resursseja mm. työmenetelmien, prosessien ja laadun kehittämiseen. Kimmo tulee tekemään päivittäin tiiviistä yhteistyötä eri sidosryhmien välillä esimerkiksi tuotekannattavuuteen liittyen. Pääpaino tulee olemaan nimenomaan päivittäisessä työskentelyssä ja sitä kautta toimintatapojen standardoinnissa Lean-periaatteiden mukaisesti. Sisäisten ja ulkoisten laatu- ja seurantatyökalujen kehittäminen tulee olemaan myös tärkeässä roolissa.

”Panostus tuote- ja prosessilaadun kehittämiseen tukee parhaalla tavalla tavoitettamme olla alan paras ja halutuin kumppani asiakkaillemme. Kimmon pitkä kokemus ja laaja-alainen osaaminen elektrolyyttisistä pinnoitteista antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiselle ja asiakasarvon kasvattamiselle”, kommentoi elektrolyyttisten pinnoitteiden ja jauhemaalauksen liiketoimintajohtaja Marko Rantala.

Toivotamme Kimmolle onnea uuteen tehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →