​Vahvistusta infran liiketoimintaamme uuden asiakkuuspäällikön myötä

10.11.2021

Timo Appelgren on aloittanut infran teräsrakenteidemme asiakkuuspäällikkönä 1.11.2021. Hänen tehtävänsä pitää sisällään yhteistyötä asiakkaidemme kanssa sekä projektien johtamisen että myynnin parissa. Timolla on vuosien kokemus projektien johtamisesta eri teollisuuden aloilla sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hän on toiminut aiemmin projektinjohtotehtävissä mm. Dynnig Finland Oy:ssä ja KONE Oyj:ssä.

”On hienoa saada tiimiimme Timon kaltainen osaaja, joka tuo meille mainion yhdistelmän vankkaa projektiosaamista ja kovaa intoa myydä teräsrakenteita”, kommentoi infran liiketoimintajohtaja Mikko Arminen.

Koko Aurajoen tiimi toivottaa Timon lämpimästi tervetulleeksi taloon ja onnea uuteen työtehtävään!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →