Auran tehtaallamme tuotantoseisokki vuoden vaihteessa

17.12.2021

Auran kuumasinkityslaitoksellamme suoritetaan katon kunnossapitotöitä 27.12.2021-21.1.2022, jonka vuoksi tuotanto on pysähdyksissä neljän viikon ajan. Näin ollen tehdas on taas tuotantokäytössä 24.1.2022 alkaen.

Tuotantoseisokin aikana tavaran vastaanotto ja lastaus palvelee asiakkaitamme arkisin klo 8-16. Linkolinja pienemmille tuotteille palvelee myös koko tuotantoseisokin ajan. Ripustettavat tavaraerät on hyvä ohjata suoraan muihin yksiköihimme parhaan palvelun saamiseksi. Myyntimme auttaa sinua löytämään sopivimman yksikkömme sinkitystarpeisiisi.

Myynnin yhteystiedot

Suurimmat sinkittävät kappalekoot yksiköittäin

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →