Rauhallista joulun aikaa – myös Itämerelle

17.12.2021

Halusimme kantaa kortemme kekoon Itämeren suojelemiseksi ja lahjoitimme perinteisesti tämän vuoden joululahjarahamme Baltic Sea Action Groupille Itämeren pelastustyöhön. Säätiön tavoitteena on palauttaa Itämeri hyvään ekologiseen tilaan muuttuvissa olosuhteissa.

Rauhallista joulun aikaa!

Lisätietoa BSAG-säätiöstä ja sen toiminnasta löydät osoitteesta www.joululahjaitamerelle.fi.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →