Turun tehtaan myyntitiimi vahvistuu

8.3.2022

Aurajoki Oy:n myyntitiimi saa kaivattua vahvistusta Lauri Laaksosesta, joka on aloittanut elektrolyyttisten pinnoitteiden asiakkuuspäällikkönä 7.3.2022 alkaen. Lauri siirtyy Aurajoelle InterControl Oy:n palveluksesta, jossa hän on toiminut viimeksi tuotepäällikkönä. Hänellä on lisäksi vankka kokemus meriteollisuudesta erilaisista suunnittelutehtävistä Deltamarin Oy:ssä. Koulutukseltaan Lauri on insinööri ja hän jatkokouluttautuu parhaillaan työn ohella diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

”Turun tehtaalla on käynnistymässä useita uusia asiakasprojekteja, joiden lisäksi haluamme vahvistaa asemaamme Suomen johtavana elektrolyyttisten pinnoitteiden toimijana. Laurin vahva tekninen osaaminen luo erinomaisen pohjan vahvistaa myyntitiimiämme ja hoitaa olemassa olevia asiakkuuksia sekä avata uusia mahdollisuuksia. Tervetuloa joukkoomme!” kommentoi elektrolyyttisten pinnoitteiden liiketoimintajohtaja Marko Rantala.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →