Nimityksiä Auran tehtaalla

5.4.2022

Stefan Silverströmin siirtyessä toisen yrityksen palvelukseen Auran tehtaan tuotantopäälliköksi on nimitetty tehtaan työnjohtajana toiminut Jyrki Kuivisto. Hän jo kokeneena tuotannon vetäjänä ottaa vastatakseen tuotantopäällikön tehtävät 7.4.2022 alkaen.

Kiitämme Stefania hyvästä työstä Aurajoella ja toivotamme molemmille menestystä tulevaan!

Auran tehtaan työnjohtajaksi on nimitetty myöskin tehtaalla jo työskennellyt Kalle Haapala 7.4.2022 alkaen. Onnittelut myös Kallelle uudesta tehtävästä!

Jyrki Kuivisto on Auran tehtaamme uusi tuotantopäällikkö.
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →