Kehitämme kemikaaliturvallisuuttamme aloittamalla EcoOnline-palvelun käytön

25.4.2022

Otamme Aurajoella käyttöön EcoOnline-palvelun, jonka avulla yritykset voivat hallinnoida mm. kemikaalien ja käyttöturvallisuustiedotteiden (KTT) hallintaan ja ylläpitoon liittyviä toimia. Uusi järjestelmä on käytössä jokaisessa yksikössämme toukokuusta alkaen ja sinne kirjataan jatkossa kaikki käytössämme olevat kemikaalit tietoineen. Samalla luovumme aiemmin käytetyistä paperisista käyttöturvallisuustiedotekansioista.

Aloitamme järjestelmän käytön hallinnoimalla sen kautta Aurajoella käytettäviä kemikaaleja ja voimassa olevia käyttöturvallisuustiedotteita. Vastuullisina hallinnoijina toimivat yksiköidemme koulutetut EcoOnline-pääkäyttäjät, jotka ovat päävastuussa tietojen päivityksestä oman yksikkönsä osalta. He myös opastavat tarvittaessa muita yksikkönsä työntekijöitä palvelun käyttöön.

”Järjestelmä auttaa meitä kehittämään toimintaamme tehokkaammaksi, kun kaikki kemikaalien hallintaan liittyvä tieto löytyy kätevästi yhdestä paikasta ja on käytettävissä varmasti samanlaisena jokaiselle työntekijällemme”, kommentoi Aurajoen kehityspäällikkö Mikko Mäkinen. ”EcoOnline-palvelun käyttöönotto tukee myös Vastuullinen kumppani -strategiaamme, jossa sekä ympäristöön että turvallisuuteen panostaminen ja niihin liittyvien toimien kehittäminen ovat merkittävässä roolissa.”

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →