Olemme saaneet uuden jäsenen hallitukseemme

27.4.2022

Aurajoki Group järjesti maaliskuussa yhtiökokouksen, jossa Thomas Staudinger valittiin hallituksen uudeksi jäseneksi. Hänellä on rutkasti kokemusta palvelualalta ja parhaillaan hän toimii toimitusjohtajana Oy Hercculia Ab:ssa, joka on keskittynyt hotelli- ja ravintola-alan palveluihin sekä maahantuontiin. Staudingerilla on aiempaa kokemusta mm. myynnin ja markkinoinnin johtamisesta lentoyhtiö SAS:ssa sekä toimitusjohtajana toimimisesta Kongressi -ja kylpylähotelli Caribiassa ja Picnic Yhtiöissä. Hän kuvailee itseään yrittäjähenkiseksi toimijaksi, joka ymmärtää tiimityön merkityksen. ”Olen ollut aina mukana operatiivisessa toiminnassa ja oppinut, että itse ei voi tehdä kaikkea. Ympärillä oleva tiimi on voimavara ja vastuu tuleekin jakaa organisaatioon”, Staudinger kertoo. Hän pitää yrityksen menestystekijänä myös prosessien toimivuutta, avoimuutta ja tietenkin ihmisiä, jotka tekevät varsinaisen työn, sekä myyvät ja tuottavat palvelua asiakkaille hyvässä hengessä.

Staudinger on tehnyt yhteistyötä toistakymmentä vuotta hallituksen jäsenenä toimineen Peter Seligsonin kanssa, jonka kautta hän myös päätyi itse hallitukseen jäseneksi. Hän toivoo voivansa tuoda uusia ajatuksia yhtiön johdon sparraamiseen erityisesti pitkän ja monipuolisen palvelualan kokemuksensa kautta. ”Ensivaikutelman pohjalta Aurajoella vaikuttaisi olevan toimivat prosessit ja tiedetään, mitä ollaan tekemässä. Henkilöstö on motivoitunutta ja innokasta, ja asiakkaat ovat tyytyväisiä”, Staudinger kuvailee. Hän näkee, että yhtiöllä on hyvä hallitus ja kyvykäs johto moninaisen osaamisen kautta. Hänestä on ilo olla mukana tukemassa Aurajokea ja seurata mukana yhtiön kehittymistä. Staudinger katsoo optimistisin silmin yhtiön toimintaa ja toivoo, että hyvä alkuvuosi jatkuu maailman tilanteen vaikutuksista huolimatta.

Staudingerin kanssa Aurajoki Groupin hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Arto Tiitinen sekä jäsenet Kenneth Lindström ja Lauri Järvinen. Peter Seligson jää pois hallituksesta, mutta häntä on pyydetty jatkamaan yhä hallituksen neuvonantajana.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →