Uusi HSEQ-päällikkö on nimitetty

10.6.2022

Mikko Kuikkaniemi on nimitetty Aurajoki-konsernin uudeksi HSEQ-päälliköksi 20.6.2022 alkaen. Hän siirtyy tehtäväänsä Enedo Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut laatu-, huolto-, ympäristö- ja työturvallisuuspäällikkönä. Mikolla on kattavasti aiempaa kokemusta laaduntarkkailusta ja -kehityksestä, joiden parissa hän on työskennellyt mm. AGCO Power Oy:ssä, Valmet Automotive Oy:ssä ja Nokia Oyj:ssä.  Hän on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri, joka hallitsee erinomaisesti mm. ISO 9001, ISO 14001, RoHS, REACH ja Conflict minerals -vaatimukset.

”On hienoa saada uusi työkaveri, joka sopii uudistuvan ja kehittyvän Aurajoen hyvään porukkaan. Mikko tuo vankalla osaamisellaan ja kokemuksellaan aivan uutta näkökulmaa laatu- ja turvallisuuskulttuurin kehittämiseen ja johtamiseen. Toivotan Mikolle onnea uuteen tehtävään”, kommentoi Aurajoen kehityspäällikkö Mikko Mäkinen.

Toivotamme Mikon lämpimästi tervetulleeksi Aurajoelle!  

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →