​Uusi asiakkuuspäällikkö kuumasinkityksen myyntitiimiin

1.8.2022

Kuumasinkitysliiketoimintamme vahvistuu 1.8.2022 alkaen, kun Kari Matikka aloittaa Aurajoen uutena asiakkuuspäällikkönä. Hän on pitkän linjan myynnin ammattilainen, joka siirtyy tehtäväänsä Nomo Groupilta Area Sales Managerin paikalta. Koulutukseltaan Kari on insinööri. Hänen toimipisteensä tulee sijaitsemaan Auran tehtaalla.

”Karin kokemus myyntityöstä ja vahva tuntemus teollisesta kentästä vahvistaa osaavaa myyntiorganisaatiotamme entisestään. Toivotamme Karin lämpimästi tervetulleeksi porukkaamme”, kommentoi kuumasinkityksen liiketoimintajohtaja Tommi Pynnönen.

Tervetuloa taloon, Kari!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →